Topuklu Bot Nasıl Kombinlenir ?

Topuklu Bot Nasıl Kombinlenir ?

Topuklu Bot Nasıl Kombinlenir?

Havaların serinlemeye başlamasıyla birlikte dolap köşelerinde kalan botlar ön raflarda yerini almaya başlıyor. Sonbahar-kış sezonunda en çok tercih edilen ayakkabı çeşitleri arasında olan topuklu botlar, her sezon farklı renk ve model seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Kalın topuklu botlar, ince topuklu botlar, dolgu topuklu botlar gibi birçok seçenek bot sevenlerin kombinlerine şıklık katıyor. Deri, kadife, nubuk ve çeşitli desenlerle her zevke hitap ediyor. Kombinlere şıklık katan topuklu botları nasıl kombileyeceğinizi biliyor musunuz? Topuklu botlarınızı; elbise, kot pantolon, kumaş pantolon, uzun etek ve kısa eteklerle kombin yapabilirsiniz. Ofis ortamı, günlük hayat, özel davetlerde topuklu bot kombini yaparak seçtiğiniz kıyafetlerinizin daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Topuklu Bot ile Kot Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Topuklu botların daha çok elbiselerle kombilenmesi gerektiği düşünülebilir. Fakat kot pantolonunuz ile topuklu bot şıklığını yakalamanız oldukça mümkün. Kısa veya uzun topuklu botlar kot pantolon ile kombinlemek için oldukça iyi bir seçenek. Topuklu bot ile kot pantolon uyumunu yakaladıktan sonra bu kombine daha sık yer vereceksiniz.

Bilekte biten ve “bootie” olarak adlandırılan topuklu botların skinny jean’ler ile kombinlediğinizde bilek ve bacak kısmınız daha ince gözükür. Üzerine giyeceğiniz açık renkte bir gömlek veya blazer ceket sizi daha havalı gösterecektir. Topuklu botlar İspanyol paça kot pantolonlarla kombinlendiğinde bacak boyunuzu daha uzun göstererek boyunuzun olduğundan uzun gözükmesini sağlar. Koyu renkli İspanyol paça pantolonunun üzerine belinizi ince gösteren bir bluz giyebilirsiniz. Sonbaharın renklerini üzerinizde yansıtmak isterseniz kahverengi hırka ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kısa veya uzun topuklu botlarınızı kot pantolonlarınızla kombinlediğinizde hem rahatlığı hem de şıklığı aynı anda yakalamanız mümkün.

Topuklu Botlar Elbise ile Nasıl Kombinlenir?

Topuklu botunuzu pantolon ile kombinlemeye alıştıktan sonra başka kombin seçenekleri hazırlamak biraz zor olabilir. Fakat düşündüğünüzün aksine topuklu botları elbiseyle kombinlemek oldukça kolay. Günlük veya özel bir davette tercih edeceğiniz elbisenizin altına uzun ve kısa bot tercih ederek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Elbisenizin boyu ile botunuzun arasında bulunan mesafeyi dengeleyecek seçimler yapmanız önemli. Desenli bir elbise giyeceğiniz zaman kombininizi boğmayacak sade, düz renkli topuklu bot seçerek topuklu bot kombininizdeki dengeyi yakalayabilirsiniz.

Topuklu Bot ile Etek Nasıl Kombinlenir?

Topuklu bot ile etek nasıl kombilenir sorusunu kendinize sorduğunuzda aklınızda seçenekler belirmiyorsa yazdıklarımızı okumanızı tavsiye ederim. Topuklu bot ile etek kombini yapmak istiyorsanız öncelikle eteğinizin boyunu belirlemeniz gerekiyor. Diz üstü bir etek giyeceğiniz zamanlar bootie giyebilir veya uzun topuklu botlar ile kombin yapmayı düşünebilirsiniz. Deri, süet veya nubuk topuklu botlar da eteklerle çok şık kombin edilebilir. Yağmurlu havalarda topuklu botunuzun içine tercih edeceğiniz renkli çoraplar ile eğlenceli bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca deri, ince topuk botlar eteklere daha fazla şıklık katar. Özel davete gideceğiniz zaman klasik bir ince topuk bot seçebilir, böylece gecenin gözde davetlisi olabilirsiniz.

Topuklu Bot ile Ofis Şıklığı

Topuklu bot ile ofis şıklığını nasıl yakalayabilirim diye düşünüyor olabilirsiniz. Topuklu botlarınızı ofise giderken tercih etmek çok iyi bir seçim olacaktır. Gün boyu ofis içerisinde çalışırken rahatlığınızı sağlamak ve aynı zamanda rahat olmak istemeniz gayet normal. Yapmanız gereken topuklu bot tercih edeceğiniz zaman doğru ve uyumlu bir kombinle ofis şıklığını yakalamanız olacak. Ofis stili için deri topuklu bot tercih edebilirsiniz. Deri topuklu botun üzerine siyah kumaş pantolon veya etek seçebilirsiniz. Kumaşın üzerinde oldukça şık duran beyaz veya kırık beyaz bir gömlek ile ofiste gün boyu gözler üzerinizde olacak

Etiketler: topuklu bot
Haziran 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR